KOCAELİ / KANDIRA - Akçakoca İlkokulu

Ara

Okulumuz 4. Sınıf Öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkurunda Trafik Eğitimlerine katıldı.

Ara

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Eğitim Birimi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KIZMAZ'ın katılımı ile okulumuz 2. sınıf öğrencilerine su tasarrufu ve suyun doğru kullanımı üzerine eğitim verildi.

Ara

En İyi Polis Narkotik Anne Projesi kapsamında ilimiz narkotik polisleri eğitim birimi tarafından okulumuz öğrencilerinin annelerine eğitim verildi. Bu kapsamda velilerin bilgilendirilmesi ve alınabilecek önlemler anlatıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları gösterilerle büyük bir çoşkuyla kutlandı. 100. yıl olması sebebiyle kutlamalarda ayrı bir sevinç ve heyecan oluştu.

Ekm

Akçakoca İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle Türk Bayrağını kodlayarak Avrupa Codeweek Etkinliğinde okulumuzu temsil ederek sertifika kazandılar.

May

Okulumuz Avrupa Ülkelerinin yer aldığı okullar arasında  eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazanmıştır.